Wilt u telefonisch reserveren? Bel dan naar: 0316 372250 Reserveer online

Menukaart 

Voorgerechten
Koud
Breekbrood met kruidenboter en knoflooksaus. 
Rundercarpaccio met pesto, balsamicouitjes, rucola, Parmezaanse kaas en pittenmix. 
Vitello tonnato: dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise. 
Zalmcarpaccio met rivierkreeftstaartjes en cocktailsaus. 
Rode bietensalade met kibbeling en remouladesaus. 
Rode bietensalade met een kroketje van kaas-rucola.  
Steaktartaar met truffelmayonaise, tomatensalsa en een kroketje van kaas-rucola. 
Bruschetta met parmaham.  (kan vegetarisch)

 

 

Warm
Coquilles op wortel-gember crème met gedroogde ham en honing-tijmsaus. 
Gegratineerde Franse champignons in kruidensaus met brood. 

 

 

Soepen
Tomatensoep met soepvlees. 
Courgettesoep met crème fraîche. 


Hoofdgerechten
Vlees
Huisgemarineerde spareribs met knoflooksaus.
Ossenhaasspies met pepersaus.
Varkenshaasspies met mosterd-crème fraîchesaus en spekjes. 
Rundersukade op seizoensgroentenpuree met een jus van truffel.
Kiprol gevuld met mozzarella en zongedroogde tomaat omwikkeld in ham met saus van tomaat-basilicum.


Vis
Sliptong met remouladesaus. 
Duo van zalm en heekfilet met tuinkruidensaus. 


Vega
Balinese wrap gevuld met nasi met een gele currysaus.
Linzencurrypie met harira en harissa 

 

Nagerechten
Tarte tatin van peer met bloedsinaasappelijs. 
Hangop met stukjes appeltaart. 
Coupe Minnarij: sorbetijs met bosvruchten. 
Vanille-ijs met advocaat en een koffie-karamelsaus. 
Citroenmerenguetaart met frambozenijs. 
 

 

 


Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en geniet van onze culinaire en leuke activiteiten: