Menukaart
Voorgerechten
Koud
Breekbrood met walnootboter en knoflooksaus. €10,50
Rundercarpaccio met pesto, balsamicouitjes, rucola en Parmezaanse kaas. €18,95
Hertencarpaccio met rodeportstroop, hazelnootcrumble, rucola en oude brokkelkaas. €19,95
Wilddrieluik: wildbitterbal met mosterddip, hertencarpaccio en suikerbrood met wildham en bessenchutney. €21,50
Steaktartaar met gebakken bospaddenstoelen en saus van picalily. €21,50
Bietencarpaccio met rodeportstroop, notentapenade en stoofpeer gevuld met gorgonzola. €18,50
Trio van zalm: zalmcarpaccio, zalmtartaar en een zalmbitterbal met cocktailsaus. €21,50
Warm
Bospaddenstoelen op toast met rozemarijn, tijm en knoflook gegratineerd met Parmezaanse kaas en truffelolie. €12,50
Zuurkoolkroket met kummel en mosterddip. €12,75
Coquilles op pompoencrème met gedroogde parmaham, saus van Pedro Ximénez en preiolie. €18,75
Soepen
Tomatensoep met soepvlees. €8,95
Mosterdsoep met prei en preiolie. €8,95
Wildbouillon met bospaddenstoelen en verse kruiden €12,50
Hoofdgerechten
Vlees
Kalfsschnitzel met huisgemaakte jachtsaus. €24,50
Varkenshaasspies met Stroganoffsaus. €32,50
Hertenbiefstuk op aardappel-truffelpuree met saus van rodeport-steranijs en balsamicouitjes. €34,-
Tournedos op aardappel-truffelpuree met laurierjus en schorseneren. €39,50
Wildstoof met laurier, zilveruitjes en aardappelpuree. €27,50
Kiprol gevuld met bospaddenstoelen omwikkeld in ham met saus van spek en ui. €26,50
Vis
Dorade met bospaddenstoelen en truffelolie. €32,50
Roodbaars afgelakt met appelstroop en een saus van grove Doesburgse mosterd. €32,50
Vis van de dag. (dagprijs)
Vega
Ravioli gevuld met pompoen op pompoenstoof. €25,50
Bospaddenstoelenhachee met vergetengroentenpuree. €25,50
Groentenstrüdel met geitenkaas en saus van prei. €25,50
Nagerechten
Huisgemaakte apfelstrüdel met vanille-ijs en vanilliesaus. €12,50
Warme kersen met vanille-ijs en stukjes chocolade. €10,50
Crème brulée met kaneelijs. €10,50
Stroopwafeltaart met kaneel-speculoosijs. €13,75
Notencoupe: hazelnoot-ijs, walnootijs, kaneel-speculoosijs met gehakte noten en karamelsaus. €13,75