Kerst 2019
Kerstmis 2019
Ons Kerstmenu:
Kerstamuse van het huis.
Voorgerecht vlees:
Trio van gerechten:
Steaktartaar met truffelmayonaise en een koekje van parmezaanse kaas, een bitterbal van kip met taleggio kaas en snippers van parmaham met een dip van gembermayonaise en dungesneden gerookte entrecote met een salade, hazelnoot en een chutney van pompoen.
Voorgerecht vis:
Trio van gerechten:
In laagjes opgebouwde salade van rode biet en vergeten groenten met een tartaar van heilbot met gefrituurde schorseneren, een quiche van vis met gerookte zalm en crème fraîche en een bitterbal van kreeft en Hollandse garnaal met een dip van cocktailsaus
Tussengerecht:
Duo van een kalfspasteitje met fijne kruiden en dubbel getrokken kalfsboullion met een dun gesneden kruidenflensje en soepgroenten.
Hoofdgerecht vis:
Trio van vis:
Gebakken zalm met zeewolf en gebakken reuzengamba op een puree van peterseliewortel begeleid met een sausje van Italiaanse spumante.
Hoofdgerecht vlees:
Gevulde varkenshaas met bospaddenstoelen en rozemarijn omwikkeld in parmaham op een kruidige puree met een ouderwets sausje van grove mosterd en appelstroop.
Dessert:
Kerst grand dessert, lekkere zoete zaligheden met voor ieder wat wils.
Ons kerstmenu is verkrijgbaar in:
3 gangen € 43.95
4 gangen € 49,95